Вибір рубрики

Новий комбікормовий завод

13.02.2024

На заході України відкрили наймасштабніший комбікормовий завод.Завдяки злагодженій роботі компанії «Реноме-Євробуд», їхніх партнерів та агрокорпорації «Крупець», тепер у нас є завод, який вироблятиме як розсипчасті, так і гранульовані комбікорми. А ще там будуть кормові добавки європейської якості для різноманітної худоби – птиці, корів, свиней.

Потужність заводу вражає – 30 тонн на годину! Все це робиться на автоматизованих системах з використанням останніх європейських технологій та обладнання, що економить енергію. І до того ж, вони подбали про місце, де буде зберігатися вся ця продукція.

Такий проект не просто підніме рівень тваринництва на Рівненщині, але й створить нові робочі місця, збагатить місцевий бюджет і загалом сприятиме розвитку регіону. Це чудово, коли є такі інвестиції в агропромисловий сектор та місцеву економіку!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше