Вибір рубрики

Однокомпонентні засоби захисту рослин

30.01.2024

У сезоні 2024 року портфель продукції компанії LNZ Group, яка представлена на ринку засобів захисту рослин брендом DEFENDA, налічує 82 препарати. В компанії можуть на 90-99%, залежно від культури, забезпечити потребу сільгоспвиробників у системах захисту рослин.

Детальніше про препарати розповів керівник Агродепартаменту LNZ Group Олександр Хмелюк. Він зазначив, що 90% продуктів з лінійки DEFENDA є однокомпонентними, і це одна з ключових переваг даних препаратів порівняно з іншими, які представлені на ринку.

Для контролю хвороб соняшнику, є ціла лінійка препаратів, які можна комбінувати (наприклад, Абсолют (карбендазим) + Сальто (тіофанатметил) + Парацельс (флутріафол)). Хмелюк зазначає, що зі шкідниками боротися простіше, але варто розуміти, хто саме шкодить і в які періоди. Для цього компанія пропонує Бомбардир (імідаклоприд), Престо та Октант. Вони мають різну тривалу дію, але мало чим відрізняються за спектром дії.

З повним переліком препаратів та рекомендаціями щодо їхнього застосування можна ознайомитися на сайті DEFENDA.

За матеріалами AgroPortal

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше