Вибір рубрики

Офіс декарбонізації та енергоефективності

26.01.2024

У Вінницькій міській раді відкрили регіональний офіс декарбонізації та енергоефективності. Меморандум про співпрацю підписали Вінницький міський голова Сергій Моргунов та Ганна Замазєєва, голова Державного агентства з енергоефективності та енергозабезпечення України, пише SEEDS.

«Коли ми говоримо про енергоспоживання, то говоримо про впливову частку економіки нашої країни. Тому що ті заощадження, які отримуємо, ви зможете в Вінниці витрачати за власним бажанням. Але перед цим ми повинні вам допомогти заощадити за рахунок розумного поводження і заходів», – сказала Ганна Замазєєва.

В свою чергу Сергій Моргунов переконаний, що така співпраця корисна місту, адже комунікація з державним агентством дає можливість вдосконалюватися та правильно визначати пріоритети, пише Vinnitsa.info.

«Повинна бути енергоефективна грамотність населення, бізнесу і в тому числі муніципалітету. Тут дуже важливо, наскільки ми донесемо до людей, що є різі механізми і програми. Саме цей офіс налаштований на те, щоб надавати роз’яснювальну роботу людям», – сказав міський голова Вінниці.

За матеріалами SEEDS.

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше