Вибір рубрики

Пелети із лушпиння соняшника

22.03.2024

Бориспільський та Миропільський елеватори ГК «Агро-Регіон» тепер живуть зеленою енергією, уявляєш? Вони вирішили, що досить їм бути в залежності від цін на газ і перейшли на відновлювані джерела. А третій елеватор, Заворичі, який вони нещодавно купили, теж скоро приєднається до еко-клубу.

Володимир Кравцов, операційний директор компанії, каже, що вони тепер використовують пелети з лушпиння соняшника для теплогенераторів, але можуть заправити їх і чимось іншим, якщо треба. Головне, що це дає їм енергетичну незалежність та допомагає планеті, бо хто зараз не мріє про зеленішу Землю!

Кравцов ще додає, що після того, як вони побачили, що ціна на газ може вилетіти в космос, рішення про перехід на альтернативні джерела енергії стало просто очевидним. І окупність такого переходу виявилася ну дуже швидкою, майже як у казці. Ось так вони і рухають агробізнес України вперед, до зеленішого майбутнього!

Схожі новини:

05.09.2024

Новітні досягнення та обмін досвідом – День Поля “АГРО Вінниця”

У Вінниці стартував мега-крутий агро-івент — День Поля "АГРО Вінниця". Це вже вийшло на рівень...

Детальніше

04.09.2024

Щоб соняшник ріс у комфорті

Якщо ви займаєтесь вирощуванням соняшнику або просто цікавитеся агрономією, зверніть увагу на важливість густоти посівів....

Детальніше

03.09.2024

Щеплення баклажанів на томати

Анатолій Пісковий із милого села Малий Кобелячок на Полтавщині зумів виростити такого велетенського баклажана, що...

Детальніше