Вибір рубрики

Перша серія ігристих вин

20.04.2024

Leleka Wines презентували свою першу серію ігристих вин – і це вже встигло збурити хвилі серед шанувальників вина. У трійці новинок – брют, напівсухе та напівсолодке, і всі вони виготовлені з винограду сорту Аліготе. Знаєш, цей процес не з тих, що робляться наспіх – 40 днів зусиль, з яких 10 днів вино гідно витримувалося на дріжджовому осаді, щоб набути такої приємної округлості та повноти смаку.

Брют вражає ароматом яблука Голден, стиглої груші, польових квітів, білої черешні та мінералів. А смак? О, це феєрія яблука з грушею! Напівсухе заманює ароматами крем-соди, зеленого яблука, стручкової ванілі. А в смаку? Це медова акація, айвовий штрудель з пломбіром, ананас та знову ж таки – мінеральні нотки. А напівсолодке так і проситься до святкового столу з ароматами бананового пирога, крем-соди, ванілі.

Кажуть, що ці вина вже роз’їхались по ресторанах, а на полицях супермаркетів зʼявляться незабаром. Таке враження, що Leleka Wines вирішили зробити наш повсякденний раціон трохи більш святковим. Чекаю, не дочекаюся, коли зможу їх спробувати!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше