Вибір рубрики

Сонячна електростанція м’ясокомбінату

17.01.2024

М’ясокомбінат «Гощанські Ковбаси» у Рівненській області встановив сонячну електростанцію потужністю 346,7 кВт.
Що дасть можливість підприємству закрити власні потреби у електроенергії та значно скоротити витрати на її закупівлю, пише «Інфопотік Рівне».

Для будівництва станції, розташованої на похилому даху виробничого приміщення, було використано сучасні технології та обладнання, що дозволить забезпечити ефективну генерацію електроенергії протягом усього року.

Очікувана річна генерація сонячної електростанції складає близько 313,8 МВт/год на рік. Враховуючи фактичну вартість електроенергії для комерційних споживачів на час будівництва у розмірі близько 6-7 грн за кВт/год та постійне її збільшення, надалі можна розраховувати на значну економію та швидку окупність проєкту в мінімальні терміни, вважають у компанії.

Перехід на зелену енергетику є важливим кроком, який дозволить підприємству не лише заощадити кошти, а й зменшити свій вплив на навколишнє середовище.

За матеріалами AgroPortal

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше