Вибір рубрики

Справжній малиновий рай

24.03.2024

Уявіть собі, як у селі Жовнине на Черкащині, у теплицях СТОВ ім. Чкалова, незабаром з’явиться справжнісінький британський малиновий рай! Ця історія почалася рік тому, коли підписали угоду з ділером британської компанії Haygrove. Але, знаєте, дорога до мрій часто видається довшою, ніж здається спочатку: проект вимагав затвердження міністерством, деталі затримувалися на кордоні… Отаке випробування терпінням!

Але ось вже все готово: теплиці зібрані, плівка натягнута, і вони вже чекають на своїх британських мешканців – саджанці малини. І от уже на цьому тижні очікують на доставку цього якісного садивного матеріалу.

Ця історія – про нестримне прагнення до розвитку, про мрії, які стають реальністю, навіть якщо доводиться трохи почекати. І ось тепер, уявіть, скільки смачних і корисних малинових історій з’явиться в цих теплицях!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше