Вибір рубрики

Технології мікробних каталізаторів

01.01.2024

Усім знайомі мінеральні добрива мають зберігатися у грунті і повільно надходити до рослин кукурудзи. Це випробувана роками технологія їх потрапляння у стебла і листя рослин, яка дозволяє отримувати стабільні врожаї.

Унікальна новітня технологія SoluMin® (Soluble minerals) покладена в основу процесу Microbial Catalyst®. Суть цього процесу полягає у перетворенні нерозчинних мікроелементів на розчинні. Ця розчинна форма є доступна для рослин і мікроорганізмів.

Цей продукт вивільняє поживні речовини у грунти. Мікроорганізми ними живляться і збільшують свою різноманітність і також активність. У результаті маємо покращення здоров’я грунту, яке необхідне для збільшення врожаїв.

Рослини поглинають підкормку через листки та переміщують її вниз, аж до корневої системи. Продукт Generate® також дає змогу використовувати поживні речовини із раніше внесених добрив. Також можливе поєднання його із гербіцидами, фунгіцидами, інсектицидами, іншими добривами на рідкій основі.

Воно покращує стресостійкість рослин, сприяє нарощуванню корневої системи рослин, збільшенню врожайності та покращенню стану ґрунтів.

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше