Вибір рубрики

Трав’яні чаї Карпат

22.05.2024

Цього року все зацвіло так швидко, що заготівельникам було трохи напружено зібрати всі рослини вчасно. Погода в Карпатах диктує свої правила, і якщо пропустиш – можеш не встигнути зібрати всі ці чудові трави.

Ольга Вінічук, яка веде крафтову крамничку «Твої Карпати», розповіла, як вони працюють. Під час війни всім було нелегко, але люди продовжили замовляти їх чай, гриби, варення… І хоча багато постійних клієнтів виїхало за кордон або опинились на окупованих територіях, нові люди продовжують відкривати для себе ці карпатські смаколики і замовляють знову і знову.

Ольга каже, що їхні чайні збори подобаються всім. Їх чай – це 100% ручна робота. Кожна квітка чи ягідка в чаї велика і ціла, а не подрібнена. Такий чай не тільки смачний, але й красивий, коли його заварюєш. Особливо популярний у них ферментований іван-чай, справжня візитка Українських Карпат.

У крамничці «Твої Карпати» можна купити іван-чай як чистий, так і змішаний з іншими травами та квітами. Це чай без кофеїну, але з багатою палітрою корисних мікроелементів, які допомагають зміцнити імунітет і очистити організм.

Усе, що вони роблять, – натуральне і якісне, зібране в чистих карпатських місцевостях. Ольга каже, що важлива не кількість, а якість. Вони як над маленькою дитинкою трудяться над своїм виробництвом, бо знають: натуральні продукти без хімічних добавок приносять здоров’я.

Ось так, друзі, у Карпатах виробляють не тільки красиві, але й корисні чаї. Якщо вам хочеться чогось особливого, знайте – в «Твоїх Карпатах» знайдеться чай на будь-який смак!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше