Вибір рубрики

Тюльпани дарують красу і затишок

01.05.2024

Цього року тепла погода порадувала нас раннім цвітінням тюльпанів, які можна побачити в кількох місцях по всій країні. Ці квіткові локації не лише радують око, але й дарують можливість насолодитися свіжим повітрям, смачною їжею на природі і навіть придбати цибулини квітів для власного саду.

На Волині, наприклад, в селі Линівка є чудовий парк «Волинська Голландія», де на 4 гектарах росте понад мільйон цибулин тюльпанів! Вони відкрили сезон на два тижні раніше і чекають відвідувачів до 5 травня. Там можна не тільки насолодитися квітами, але й зробити фантастичні фото, поїсти у фудкортах та дітям побавитися на атракціонах.

Також варто відвідати «Добропарк» біля Києва, де квітне 3 мільйони тюльпанів серед сосен! І не забудьте про DendroPark у Кропивницькому, де можна помилуватися 60 сортами тюльпанів, а також відпочити в ресторанах та забавити дітей на батутах.

Якщо ви шукаєте місце, де можна забути про щоденні турботи і зануритися в красу весни, ці локації чекають саме на вас!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше