Вибір рубрики

Ветеринарне законодавство України

16.01.2024

Ветеринарне законодавство України адаптують до норм і стандартів Євросоюзу. Про це повідомили у Міністерстві аграрної політики та продовольства України, пише SEEDS.

Перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький зустрівся з представниками Європейських бізнес-асоціацій виробників ветеринарних препаратів.

Під час зустрічі обговорили зміни до закону про ветеринарну медицину, зокрема питання ліцензування окремих ветеринарних препаратів. Також розглянули питання засобів боротьби з пташиним грипом та сальмонельозом.

Тарас Висоцький зазначив, що птахівнича галузь – експортноорієнтована та успішно продовжує працювати та розвиватися навіть після повномасштабного вторгнення, тому важливо дотримуватися всіх європейських вимог.

Перший заступник міністра також зазначив, що Україна адаптує законодавство, зокрема в галузі ветеринарної медицини до норм і стандартів Євросоюзу.

Схожі новини:

18.05.2024

Смак українського хліба

Тарас Висоцький, виконувач обов'язків міністра агрополітики та продовольства України, поділився думкою на конференції "Хлібна індустрія...

Детальніше

17.05.2024

Важливість захисту соняшника та сої

На скільки важливо дбати про наші рослини? Особливо коли мова йде про соняшник та сою....

Детальніше

17.05.2024

Рекорд із експорту лохини

У 2023 році Україна встановила рекорд, експортувавши понад 4 тисячі тонн свіжої лохини на зовнішні...

Детальніше