Вибір рубрики

Виробництво джемів та соусів

28.04.2024

У селі Сокирна на Черкащині відбулися знакові події для крафтової майстерні Your Jam, яка спеціалізується на виробництві джемів та соусів. Завдяки зусиллям засновників, подружжя Світлани Устименко та Ярослава Стеценка, майстерня не тільки збудувала повноцінне мінівиробництво, а й оновила обладнання.

Світлана та Ярослав поділилися в Instagram, що це оновлення дало змогу підняти якість продукції на новий рівень. Вони планують цього сезону виготовити і реалізувати понад 10 тисяч банок своїх джемів та соусів, що вдвічі більше за всі попередні роки роботи разом узятих!

Також вони весело згадали про експерименти з новими смаками та ідеями, які зараз готові представити світу. За їхніми словами, занурення у виробничий процес було схоже на магію. І ось тепер, з новими рецептами, їх продукція доступна не тільки онлайн на Rozetka, а й у декількох офлайн магазинах.

Крім того, продукція Your Jam входить до “Неймовірної крафтової торбини”, що є платформою, де об’єднані українські виробники крафтових товарів. Це чудовий приклад того, як маленька майстерня може зрости в успішний бізнес із великими амбіціями!

Схожі новини:

13.05.2024

Відновлення ґрунтів – це необхідність

Рішення для відновлення ґрунтів, розроблене українськими науковцями за підтримки Програми USAID АГРО, увійшло до четвірки...

Детальніше

13.05.2024

Розвитку сектору геопросторової інформації

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру спільно з Японським агентством міжнародного співробітництва...

Детальніше

13.05.2024

Пошкодження зон росту посівів

Після майже двотижневої спеки, зниження температур протягом останнього тижня викликало деякий стрес у рослин озимих,...

Детальніше