Вибір рубрики

Ярмарок-форум у Полтаві

23.01.2024

У Полтавському державному аграрному університеті відбувся форум «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону», пише SEEDS.

До участі в заході, який провели за ініціативи Полтавської ОВА, зареєструвалися більш як 30 крафтовиків, представники кількох великих торговельних мереж та місцевої влади з громад Полтавщини.

Під час ярмарку представляли свою продукцію як середній, так і дрібний бізнес, від невеликих підприємств до сімейних виробництв з різних громад Полтавщини. Переважно це виробники готових продуктів (мед, мʼясо, молочні продукти), так і бакалії (борошно, макарони, консервовані продукти).

Представили і предмети декоративно-ужиткового мистецтва: вишивку, кераміку, ткацтво тощо. Деякі з них вже є відомими мистецькими брендами Полтавщини, як вишивка білим по білому чи кераміка з Опішні. Присутні охоче брали участь у дегустації та купували продукцію, особливо вже готові продукти: молочні та мʼясні вироби.

За матеріалами SEEDS

Схожі новини:

27.07.2024

Збережемо традиції рогозоплетіння

У Вінниці минулого вікенду було дуже класно! Там відбулася крута подія під назвою «Заплетемо рогозу»,...

Детальніше

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше