Вибір рубрики

Зернова конференція GRAIN UKRAINE 2020.

07.07.2020

Конференція GRAIN UKRAINE 2020Limited Edition відбудеться під девізом «Born to Grain». Зернова конференція Grain Ukraine відбудеться 10 липня в Одесі в одноденному форматі з лімітованою кількістю гостей та з дотриманням всіх рекомендацій МОЗ. Організатор конференції Grain Ukraine 2020 року — компанія Ideas First, партнери — компанія ТІС та зерновий термінал Neptune. Девіз цього року — Born to Grain.?
Андрій Ставніцер, засновник Grain Ukraine, співвласник порту ТІС та зернового терміналу Neptune зазначив, що ринку, особливо під час кризи, треба залишатися на зв’язку. Отож, враховуючи рекомендації МОЗ буде тільки один день, обмежена кількість гостей і заходи на відкритому повітрі. Буде обговорено роботу земельного ринку після вступу в силу нового закону, квоти на експорт, ситуацію на ринку олії та переробки, інвестиції.

Під час панелі, присвяченої ринку землі, експерти та офіційні особи будуть обговорювати новий закон про обіг с/г земель та перспективи для інвесторів.

  • На торговій панелі йтиметься про перспективи України в світі та регіоні. Огляд того, що відбувається на основних ринках збуту (Євросоюз, Африка, Азія) і за рахунок чого можливо вигравати конкуренцію сьогодні, — те, чого завжди чекають від цієї панелі. Окрему увагу планується приділити фітосанітарним нормам і невиконанню контрактів з причини пандемії.
  • Інвестиційна панель Grain Ukraine 2020 дозволить підняти питання інвестиційних перспектив в українському агробізнесі і обговорити кращі на сьогоднішній день програми торгового фінансування аграрного сектора.
  • Учасники інфраструктурної панелі дадуть оцінку розвитку річкових перевезень зерна, обміняються думками про поточні програми інвестування в інфраструктурні проекти, обговорять перспективи морського бізнесу.

Організатори будуть дотримуватися всіх вимог МОЗ щодо проведення подібних подій.

Схожі новини:

18.04.2024

Насувається похолодання

О, чи чули ви новину? Здається, Україну чекають кілька холодних ночей. За прогнозами синоптиків, у...

Детальніше

18.04.2024

Чарівна квітка на тарільці

О, ви знаєте, як виглядають ваші улюблені страви? А тепер уявіть, як би вони виглядали...

Детальніше

18.04.2024

Подарунки за покупки

Ukravit, відомий виробник засобів захисту рослин і мікродобрив, запускає круту Програму лояльності для аграріїв. Так,...

Детальніше