Вибір рубрики

Жінок запрошують приєднатися до менторської програми

14.05.2024

Українських підприємиць агробізнесу запрошують приєднатися до менторської програми Empowering Women in Agrifood, яку підтримує Європейський інститут інновацій та технологій та Radar Tech. У програмі кожна учасниця отримає €1 тис. на дорожні та проживання витрати під час офлайн-заходів, а кращі проєкти зможуть виграти гранти до €10 тис.

Протягом 6 місяців учасниці будуть працювати з менторами, розвивати бізнес-навички та збільшувати партнерські контакти. Це чудовий шанс для підприємиць агросектору отримати нові знання та можливості для розвитку своїх бізнес-ідей.

Щоб взяти участь, ти маєш бути жінкою, резиденткою України, мати агропродовольчий бізнес або ідею. Програма обіцяє бути насиченою: від індивідуальної роботи з менторами до офлайн зустрічей та тренінгів. Не пропусти шанс, подай заявку до 24 травня і вже цієї осені можливо отримай грант на розвиток свого бізнесу!

Схожі новини:

26.07.2024

Два дипломи магістра одночасно

Важлива новина від Сумського національного аграрного університету! Тепер студенти можуть отримати диплом Королівського аграрного університету...

Детальніше

25.07.2024

Можна збільшити врожай картоплі

У Сумській області можна зібрати три врожаї картоплі за один рік, і це доводить Владислав...

Детальніше

24.07.2024

Зміни клімату усе складніші для аграріїв

Українські фермери сильно відчувають на собі зміни клімату. Цього року неабияка спека змусила агровиробників задуматися...

Детальніше